Mancare de fasole verde cu carne de porc

de mihaelaM in Porc, 8 Iul 2011 | 31950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole verde
  • 400-500g carne de porc
  • 2cepe
  • 1lingurita faina
  • 30 ml ulei
  • suc de rosii
  • delikat de legume
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu carne de porc:

Rupem coditele la fasole,o spalam si o punem la fiert.

Carnea o taiem bucati si o punem sa o prajim.Dupa ce carnea este prajita o scoatem si tot in acel ulei vom pune ceapa taiat marunt.

Cand fasolea este fiarta o scoatem pe o farfurioara si o lasam putin sa se raceasca,apoi o taim.

Dupa ce ceapa devine aurie vom pune sucul de rosii,mestecam apoi putem pune si faina,peste care vom pune si sucul foarmat de la pastai,mestecam rapid sa nu se faca cocoloase.

Dupa ce am pus sucul foarmat de la pastai vom pune si pastaile taiate si carnea si lasam cateva minute(10min),stingem focul si punem patrunjelul si mararul taiat marunt.Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:43

multumesc Vladimir

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:43

mamaie multumesc

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:44

Astept sa vad ce iese Rocsi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca